Bekijk de video

 

Chefs4Chefs

Voor Chefs4Chefs hebben wij de volgende video mogen realiseren. Deze video zal deel uit gaan maken van een serie die beschrijven wat Chefs4Chefs zo uniek maakt.

Over Chefs4Chefs

Chefs4Chefs is een organisatie die bemiddelt tussen Freelance chefs en bedrijven. Wij hebben altijd voor beide partijen een gepaste oplossing. Zij bemiddelen in zelfstandig werkende koks en topchefs, voor sterrenrestaurants en/of brasserieën, kookworkshops en van exclusieve catering tot grote festivals of evenementen.

TIJDGEBREK

Tijdgebrek, onderbezetting of zó goed bezig dat u met spoed extra mankracht nodig heeft? Onze koks van Chefs4Chefs stappen direct in de auto. Ze zijn professioneel, vakbekwaam en hebben ieder hun eigen specialiteiten. Door hun jarenlange ervaring zijn zij meer dan een betrouwbare partner. Hun agenda’s zijn niet voor niets goed gevuld. Opdracht betekent vaak vervolgopdracht. Daar mogen we best trots op zijn.

Het inhuren van een freelance kok heeft onder andere voor u het voordeel dat u geen extra mensen in dienst hoeft te nemen. De freelance kok is zelfstandig ondernemer en werkt voor de duur van de opdracht. En vergeet niet dat een nieuw gezicht een frisse kijk op uw keuken heeft. Doe er uw voordeel mee.

A LA CARTE

Freelance koks van Chefs4Chefs zijn “topsporters” achter het fornuis.
Ook hier geldt weer: de opgedane ervaring betaalt zich uit in pure kwaliteit.
De koks van Chefs4Chefs zijn graag geziene professionals.

DEMO

Een Chefs4Chefs demonstratie kenmerkt zich in het centraal stellen van het product. Door de kennis van onze freelance professional, en zijn ervaring en communicatieve vaardigheden, wordt uw product op een professionele en eigentijdse wijze gedemonstreerd.

KEUKENMANAGEMENT

Chefs4Chefs adviseert en bemiddelt bij de inrichting van uw nieuw te starten of reeds bestaande horeca onderneming. Hieronder valt ook bemiddeling bij de aanschaf van een nieuwe keuken, begeleiding bij de selectie van vakkundig personeel en de opstartfase van uw horecabedrijf. Waar nodig worden ook uw medewerkers getraind. De keukenmanagers van Chefs4Chefs hebben de afgelopen jaren vele keukens bestaansrecht gegeven. Van kaart tot concept, calculaties, werkwijze, apparatuur, HACCP of routing, “het wordt u allemaal op een presenteerblaadje aangeboden door Chefs4Chefs”.

Wanneer u direct contact met ons op wilt nemen, kunt ons bereiken op: tel: +31 (0)6 – 51 50 48 46.

Bekijk de website: https://chefs4chefs.nl/  of stuur een e-mail naar info@chefs4chefs.nl

FUTURE BUSINESS LAB

Bezoekadres:
Zandschulperweg 5
3956 KM Leersum

  KLIK & Bel

KvK 55007716
Bank NL37BUNQ2291155792
BTW NL1707.97.193.B.01

Share This