Jubileum Jon Karelse 110 jaar

Over Jon Karelse Intercoiffure

Honderdtien jaar na de oprichting bruist het bij familiebedrijf Jon Karelse Intercoiffure als nooit tevoren. Henk en Johan Karelse waren er snel over uit hoe zij deze mijlpaal wilden vieren. “Vorig jaar hebben we onze nieuwe Barbershop geopend. We vonden het wel toepasselijk om nu exclusief twee eigen flesjes ‘Bar-Bier’ te laten bottelen. Je kunt het oud Hollands witbiertje en de traditioneel gebrouwen tripel heerlijk bij ons laten smaken. Wij zeggen: proost.”

Er wordt het hele jubileumjaar uitgepakt met bijzondere en tijdelijke acties. Zo kun je profiteren van super deals zoals een gratis extra kleur bij een kleurbehandeling. De schaar wordt ook in de prijs gezet want er zijn stevige aanbiedingen op producten van topmerken.
Gevraagd naar het succes van de kapsalongroep, met naast IJsselstein ook vestigingen in Nieuwegein en Veenendaal, vullen beide heren elkaar voortdurend aan. “Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons bovenaan. Wij zijn ons er goed van bewust dat wij elke dag een teamprestatie leveren. Goede medewerkers zijn onmisbaar en daar investeren wij dan ook in. Bijvoorbeeld door onze bijdrage aan de Amsterdam Fashion Week.”

Een bezoek aan de damessalon of de barbershop van Jon Karelse is een beleving. In Midden Nederland vind je eigenlijk nergens een salon waar men het kappersvak zo goed in de vingers heeft als bij Jon Karelse Intercoiffure, met zijn oorsprong in het historisch centrum van baroniestad IJsselstein.

Bar-Bier

Met een bar-biertje in de hand kijken Johan en Henk Karelse met trots terug op de vorige generaties: “Wie weet heeft onze (over)grootvader er in 1906 wel van gedroomd dat 110 jaar na de oprichting ook zijn achterachterkleinkinderen op hun betovergrootvader zouden kunnen proosten.”

Beide heren Karelse worden enthousiast als zij het over hun bar-bier hebben en het water loopt je dan ook al snel in de mond. “Ons Bar-Bier is een oud Hollands witbier met een grasachtige bouquet, aangevuld met frisse citrustonen en een smaak die weal lange tijd kwijt waren. In dit traditionele iets troebele en bleke kuitbier wordt veel haver gebruikt en proef je als het ware de authentiek Hollandse sfeer van de 15e eeuw. Tijdens de Dutch Beer Challenge 2016 is dit bier bekroond met een gouden medaille. Op dit flesje Bar-Bier hebben we het portret van oprichter Jon Karelse geplaatst.”

Meer over Jon Karelse Intercoiffure ga naar: http://www.jonkarelse.nl of volg de Facebookpagina: https://www.facebook.com/jonkarelse

FUTURE BUSINESS LAB

Bezoekadres:
Zandschulperweg 5
3956 KM Leersum

  KLIK & Bel

KvK 55007716
Bank NL37BUNQ2291155792
BTW NL1707.97.193.B.01

Share This