Wayra

Voor Wayra, een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van communicatie tussen personen en binnen organisaties hebben wij deze video geproduceerd.

Deze video productie is opgebouwd uit bestaande videobeelden en visuals aangeleverd door Wayra, met toevoeging van nieuw video materiaal dat werd opgenomen tijdens de lachworkshop op 12 februari 2016 bij Open Coffee Utrecht Business Network in Utrecht.

Wayra presenteert zich in deze video met Joyfulness: unieke trainingen en begeleiding om teams en organisaties vitaler te maken. Vanuit verbinding met waar mensen blij van worden.

Is het tijd voor meer vitaliteit in jouw organisatie? Dat begint met verbinding maken met waar je blij van wordt. Dit gegeven trekken we door in samenwerkingsprocessen, teambuilding, communicatie en ‘nieuwe intelligentie’.

Dat is de Joyfulness benadering!

Wayra biedt meer. Wil je voor een teamuitje/teamsessie, bedrijfsfeest, netwerkevent of congres iets origineels? Boek dan een van de verschillende lachworkshops voor een verrassend effectieve ontmoeting.

Zie ook: http://www.wayra.nl

FUTURE BUSINESS LAB

Bezoekadres:
Zandschulperweg 5
3956 KM Leersum

  KLIK & Bel

KvK 55007716
Bank NL37BUNQ2291155792
BTW NL1707.97.193.B.01

Share This