Bekijk de Foto video

 

Beachclub De Golfslag

Beachclub De Golfslag, gelegen tegenover het Kurhaus hotel, is al meer dan vijftig jaar een begrip in Scheveningen. Een modern strandpaviljoen met een uitstekende kaart op één van de mooiste locaties aan de Scheveningse boulevard. Met een enthousiast team van trouwe medewerkers is Beachclub De Golfslag uitgegroeid tot één van de bekendste strandpaviljoens in Scheveningen. Sinds 1995 is Strandpaviljoen De Golfslag eigendom van Guido Venema.

IETS TE VIEREN?

Zakelijke evenementen & bedrijfsfeesten

Op zoek naar een geschikte locatie waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd? Ook voor zakelijke evenementen, netwerkborrels en bedrijfsfeesten is Beachclub De Golfslag de juiste partner. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw zakelijke evenement. Beachclub De Golfslag beschikt over tal van vergaderfaciliteiten en verschillende businessarrangementen inclusief lunch, diner of zelfs BBQ. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of even de sfeer proeven bij Beachclub De Golfslag? Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.

Vrijgezellenfeesten & bruiloften

Een vrijgezellenfeest of bruiloft organiseren op een sfeervolle locatie waarbij zon, zee en strand gecombineerd worden? Beachclub De Golfslag verzorgt vrijgezellenfeesten en bruiloften voor kleine en grotere groepen! Wij verzorgen uw vrijgezellenfeest of bruiloft tot in de puntjes. Van live muziek tot themafeest, van hapje en drankje tot compleet verzorgde BBQ. Bij Beachclub De Golfslag is alles mogelijk!
De Golfslag is voor alle feestelijke gebeurtenissen de ideale locatie! Naast een lekker hapje en drankje zijn er talloze mogelijkheden voor een sportief dagje of een feestelijke avond. De Golfslag werkt samen met evenementenorganisatie Glope Events. Strandpaviljoen De Golfslag heeft ca. 500 zitplaatsen en een (bedrijfs)feest tot 850 personen is mogelijk!

Meer over Beachclub De Golfslag: zie http://www.degolfslag.nl of https://www.facebook.com/degolfslag/

De Golfslag is open van 1 maart – 31 oktober
Wij openen onze deuren om 9:00 en sluiten wanneer iedereen tevreden is!

FUTURE BUSINESS LAB

Bezoekadres:
Zandschulperweg 5
3956 KM Leersum

  KLIK & Bel

KvK 55007716
Bank NL37BUNQ2291155792
BTW NL1707.97.193.B.01

Share This