Animatievideo voor Power4ICT

Voor Power4ICT hebben wij deze animatie video geproduceerd waarin alle diensten die Power4ICT aanbiedt uitéén gezet worden.

Meer over Power4ICT:

Power4ICT is een snel groeiende ICT-dienstverlener uit Maarssen (Utrecht), gestart op 1 oktober 2011. Wij zijn een dienstverlenende organisatie op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Wij houden ons bezig met aanleg, onderhoud en verbeteringen van bedrijfsnetwerken.

Voor de website, zie https://www.power4ict.nl.

Kwaliteit, klantgericht werken, service en een snelle levering zijn enkele aandachtspunten die wij tijdens de dagelijkse gang van zaken hoog in het vaandel hebben staan. Aan ons kunt u zowel delen van IT systemen uitbesteden als uw gehele ICT infrastructuur.
Wij hebben een breed portfolio aan innovatieve ICT diensten en oplossingen. Power4ICT is met haar gedreven en ervaren medewerkers in staat om u te voorzien van zowel standaard oplossingen als maatwerk. Als het gaat om de beveiliging van uw netwerk, systemen en applicaties, dan komt daar al snel een stukje maatwerk bij kijken. Bijna geen enkel netwerk of systeem is namelijk hetzelfde. Door gebruik te maken van grondig geteste hard- en software en netwerkcomponenten, kunnen wij u een scherpe prijs bieden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit.
Onze medewerkers zijn gecertificeerde, professionele en gepassioneerde IT’ers met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot anti-spam en cyber security services. Bij Power4ICT weet u dat u op een deskundige manier wordt geholpen. Wij staan voor u klaar. Met Power4ICT gaat u fluitend aan het werk. IT is nog nooit zo leuk geweest.

FUTURE BUSINESS LAB

Bezoekadres:
Zandschulperweg 5
3956 KM Leersum

  KLIK & Bel

KvK 55007716
Bank NL37BUNQ2291155792
BTW NL1707.97.193.B.01

Share This