Portfolio

The Future is Now!

webdesign

Data Opslag Nederland

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van ICT en Web Naast computerhulp, computer onderhoud, computer reparatie en computer Service, kunt u bij Dataopslagnederland door Van Laar en Kemker ICT uitstekend terecht voor het veilig opslaan van uw data en cloud-telefonie volledig AVG proof dus voorbereid op uw toekomst. Door de steeds sneller gaande ontwikkelingen is te zien dat de desktop, laptop, telefoon en Smartphone niet meer weg te denken zijn uit het dagelijkse leven. We zijn steeds meer en zelfs 24/7 verbonden “connected”. Onze diensten bestrijken alle gebieden. Storingen met VOIP-telefonie, computers, laptop of smartphone, feitelijk elke moderne technologie beheersen wij.  Wij leveren kwaliteit, klantgericht werken, service en een snelle levering. Onze specialisten zijn gecertificeerde, professionele en gepassioneerde IT’ers met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot cybersecurity services.

web- en logo Design

ProFound

ProFound biedt op de nieuwe website een uniek en uitgebalanceerd concept aan. speciaal voor personen die op een moment in hun loopbaan komen dat de normen en waarden binnen de werkomgeving niet meer in balans zijn met hun toegevoegde waarde, persoonlijke ontwikkeling, kwaliteiten en ambities. Het maken van die juiste keuze heeft alles te maken met focus, jouw punt op de horizon. ProFound helpt te verkennen, te ontdekken en te trechteren om zodoende de focus van de kandidaat helder te krijgen.

De vertaling van “Profound” is: “grondig, degelijk, deskundig, diepgravend”.  En dat is precies wat zij doen. Professionals die vastzitten in hun huidige functie, omgeving of cultuur op een deskundige wijze helpen de regie over hun werk (terug) te pakken. Bekijk met de onderstaande link de website van ProFound.

web- en logo design

VlogGear

Bij VlogGear zijn ze gek op auto’s en alles wat daarmee te maken heeft.

De interesse is breed: de nieuwste modellen, Classic Cars, Elektrische Auto’s, Historische Auto Rensport, Formule 1, Clubmeetings, Toerritten, Modelauto’s, Rally’s, etc.

VlogGear plaatst regelmatig vlogs over oa. testritten met interessante auto’s en geeft enthousiast informatie over de historie, kenmerken en bevindingen tijdens de test en tour.

Testimonials

Ervaringen die opdrachtgevers van Future Business Lab met je willen delen

Robert Flierman

Future Business Lab- Jolanda van Groningen-testimonial-Profound-Robert Flierman- Future Business Lab-van reflectie naar regie

“Jolanda heeft voor ons een website gemaakt waar we met plezier en trots naar kijken. Haar werkwijze laat zich karakteriseren als to-the-point, actiegericht en bereid een stap extra voor de klant te zetten. Tegelijkertijd weet zij kritische vragen te stellen die bijdragen aan een (nog) beter eindproduct. Voor een ieder die website wil, graag daarover van gedachte wisselt en snel resultaat wil zien, is Jolanda de aangewezen partij.”

Mede Oprichter
ProFound

Dick Bosboom

Foto Dick Bosboom- Testimonial- Jolanda van Groningen- Vloggear- Future Business Lab

“Ik was op zoek naar een partij die voor mij een website zou kunnen bouwen en kwam viavia bij Future Business Lab terecht. Tijdens het kennismakingsgesprek met Jolanda was er al meteen een goede klik en zij voelde goed aan wat ik in mijn hoofd had: een relatief eenvoudige website waar het de bezoeker in één keer duidelijk moet zijn waar het over gaat. Al brainstormend hebben we samen het plaatje verder ingevuld. Jolanda ging daarbij vlot en doeltreffend te werk en stelde de juiste vragen. Vervolgens heeft ze de vertaalslag van concept naar uitvoering heel goed weten te maken en een mooie, frisse website gebouwd waar ik heel erg blij mee ben.”

Eigenaar
VlogGear

Share This