Lancering responsive website De Business Organizer

Geschreven doorJolanda van Groningen

18/12/2017

Responsive website voor De Business Organizer

Voor De Business Organizer een Business Proces Optimalisatie bureau uit Houten hebben wij recentelijk een nieuwe website mogen realiseren. De Business organizer opent begin januari 2018 haar deuren. Voordat met de ontwikkeling van de website werd aangevangen, voerde Future Business Lab eerst diverse gesprekken met de ondernemer achter De Business Organizer, Christel Soetekouw. Door al haar wensen uit te spreken, en onder de huid van Christel te kruipen, naast de door Future Business Lab ontwikkelde web checklist in te vullen, waardoor inzage kwam in haar smaak en technische voorkeuren, heeft zij vanaf 18 december een website waar ze heel trots op is.

De website is gebouwd op basis van responsive design technologie, waardoor de website goed wordt getoond, onafhankelijk het apparaat (desktop, tablet en mobiel) waarop de website wordt bekeken en ongeacht de browser waarin men de website bekijkt.

Over De Business Organizer

De Business Organizer helpt bedrijven om hun werkprocessen beter te structureren, bevordert de efficiency en creëert meer rust binnen de organisatie en bevordert de efficiency en creëert meer rust binnen het bedrijf.

Check de website www.debusinessorganizer.nl voor meer info.

Misschien ook wel interessant voor jou

Share This